Tapahtumia

KansainväliSYYSpäivät

järjestetään tänä vuonna Tampereella 25. – 26.11.2015 Tampereen Tornissa. Ohjelma ja linkki ilmoittautumiseen löytyvät nyt täältä: http://www.polkka.info/tulevia_tapahtumia.html – Teemana kansainvälisyyden ja globaalien haasteiden näkyminen koulujen paikallisessa työssä ja arjessa.


Kirjeitä Vapaudelle -kampanjan koulujen kirjemaraton 9.11.–15.12.2015

Kirjemaraton on maailmanlaajuinen toimintajakso, jonka aikana sadattuhannet ihmiset ympäri maailman kirjoittavat vetoomuskirjeitä ja solidaarisuusviestejä ihmisoikeusloukkauksia kokeneiden ihmisten tukemiseksi.

Amnesty tarjoaa opettajille ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua kirjemaratoniin! Opettaja voi järjestää koulussaan tai oppilaitoksessaan oppitunnin, jonka pitämiseksi saa Amnestyn laatiman valmiin tuntisuunnitelman ja oheismateriaalit. Materiaali on maksutonta, ja sen sisältö on suunnattu yläkouluun, toiselle asteelle ja kansanopistoihin. Kirjemaraton sopii mainiosti myös koko koulun tai oppilaitoksen yhteiseksi tapahtumapäiväksi, mutta erityisen hyvin osaksi äidinkielen, englannin, uskonnon, elämänkatsomustiedon, yhteiskuntaopin, filosofian, historian tai terveystiedon opetusta. Katso esite yläkouluun ja lukioon ja ammattioppilaitoksiin ja kansanopistoihin.

https://www.amnesty.fi/tyomme/ihmisoikeuskasvatus/koulujen-kirjemaraton/


 Koulujen tapahtumaviikko 2016

Koe kanssani -tapahtumaviikko porilaisissa kouluissa ke 13.4.- ke 20.4.2016.

Tänä vuonna tapahtumaviikon teemaksi on valittu globaalikasvatuksen suunnitelmasta

”Taito ja rohkeus toimia vuorovaikutuksessa eri kulttuuurien kanssa”.

Tapahtumaviikon huipentuma ke 20.4.2016 Puuvillan kauppakeskuksessa.


Comments are closed